Tractari Non Stop 0771.160.709

Servicii Specializare de Asistenta rutiera Sector 1 si Tractari Sector 1 Bucuresti in regim NON STOP !

Profesionalism si experienta tractari Sector 1 Bucuresti
Profesionalism si experienta

Suntem o companie specializata in tractari si recuperari autoturisme in urma producerii de defectiuni sau accidente rutiere.

Box label

Dispecerat tractari Sector 1 Bucuresti 0771.160.709


tractari Caddilac nonstop Bucuresti tractari Wolskvagen nonstop Bucuresti tractari Porche nonstop Bucuresti tractari Audi nonstop Bucuresti tractari Daewoo nonstop Bucuresti tractari Mercedes nonstop Bucuresti tractari Renault nonstop Bucuresti tractari Golf nonstop Bucuresti tractari Chevrolet nonstop Bucuresti tractari Skoda nonstop Bucuresti tractari Dacia nonstop Bucuresti tractari BMW nonstop Bucuresti tractari Megane nonstop Bucuresti tractari Toyota nonstop Bucuresti tractari Honda nonstop Bucuresti tractari Sandero nonstop Bucuresti tractari Ford nonstop Bucuresti tractari Lexus nonstop Bucuresti tractari Nissan nonstop Bucuresti tractari Logan nonstop Bucuresti tractari Fluence nonstop Bucuresti tractari Opel nonstop Bucuresti tractari Mitsubishi nonstop Bucuresti tractari Alfa Romeo nonstop Bucuresti tractari Smart nonstop Bucuresti tractari Citroen nonstop Bucuresti tractari Duster nonstop Bucuresti tractari Mazda nonstop Bucuresti tractari Chrysler nonstop Bucuresti tractari Bentley nonstop Bucuresti tractari Logan MCV nonstop Bucuresti tractari Land Rover nonstop Bucuresti tractari Hyundai nonstop Bucuresti tractari Peugeot nonstop Bucuresti tractari Volvo nonstop Bucuresti tractari Subaru nonstop Bucuresti tractari Kia nonstop Bucuresti tractari Fiat nonstop Bucuresti tractari Jeep nonstop Bucuresti tractari Infiniti nonstop Bucuresti tractari Mini nonstop Bucuresti tractari Saab nonstop Bucuresti tractari Dodge nonstop Bucuresti tractari Seat nonstop Bucuresti
RPI Verificare AUto VIN - Nu stii cum, o facem noi pentru tine! Verificare KM, Daune, Accidente, Furt, Dotari, etc.

RPI Verificare VIN GRATUIT

Decodare VIN | Istoric daune auto

Introdu codul VIN

Nu cumpara o masina fara sa ii stii istoricul!!!

Atentie la cele mai intalnite probleme dupa 500.000 de rapoarte de verificare a vehiculelor:

 • 1 din 5 autoturisme a fost declarat DAUNA TOTALA
 • 1 din 15 autoturisme a fost reconstruit RECONSTRUIT
 • 1 din 25 autoturisme a fost implicata in ACCIDENTE
 • 1 din 50 autoturisme are Kilometrajul MODIFICAT
 • 1 din 100 autoturisme a fost INUNDAT

RPI Verificare AUto VIN - Nu stii cum, o facem noi pentru tine! Stai linistit! Acum poti apela la noi! Solicita acum un Raport Verificare Auto online pentru Verificare KM, Daune, Accidente, Furt, Dotari, etc.

Raport Verificare VIN asigura o investigatie asupra autoturismelor pornind de la seria de sasiu, acoperind urmatoarele aspecte si verificari:

 • detalii despre inregistrari despre incidente si accidente (elemente implicate, costuri reparatii)
 • nr. de km inregistrati la intrarea in service-uri, TUV/RAR, etc.
 • evaluarea pretului vehicolului
 • verificarea bazelor de date europene vizand autoturismele raportate furate
 • informatii cu privire la provenienta masinii
 • numarul de proprietari
 • provenienta din executare / recuperata
 • scopul utilizarii (taxi, uber, rental, livrari, scoala, etc)
 • imagini anterioare cu autoturismul
 • istoricul ofertei de vanzare (pret anterior)
 • lista dotarilor esentiale ale autoturismului
 • sfaturi privind verificarea la fata locului
 • sfaturi privind achizitia

Raportul VIN reprezinta cel mai la indemana instrument utilizat de persoanele care doresc achizitionarea unui vehicol!

 

Cum realizam raportul VIN?

Raportul VIN se obtine prin utilizarea unor tehnologii informatice inteligente si efectuarea de investigatii in mediul online si bazele de date disponibile ale autoritatilor, reprezentantelor auto, asiguratorilor. In urma acestor investigatii rezulta o serie de infomatii analizate si centralizate intr-un raport.Punctele cele mai importate ale unui astfel raport sunt:

 • kilometrajul modificat
 • daca a fost sau nu furat autoturismul
 • daune/accidente aterioare

Cum functioneaza

Procesul de comanda si intrarea in posesia Raportului de verificare a fost optimizat pentru a va fi facil si la indemana, totul fiind cuprins in trei pasi simpli:

 • Plasati comanda si efectuati plata
 • Completati formularul cu datele autoturismului ce urmeaza a fi verificat
 • Noi demaram investigatiile si va comunicam Raportul verificarii VIN prin email
verificare vin gratuit
verificare cod vin

Doriti sa achitionati o masina second-hand?

Alegeti sa evitati probleme neplacute prin verificarea autoturismului inainte de achizitie prin acest Raport de verificare auto dupa seria VIN - seria VIN reprezinta numarul de identificare al autovehicolului, cunoscut ca seria de sasiu.

Pentru a va proteja investitia este recomandat sa verificati initial istoricul acesteia, kilometrajul inregistrat la verificarile periodice si interventiile din service-urile pentru a evita sa achizitionezi o masina cu KM modificati.

 

De ce sa achizitionati un Raport de verificare VIN

 • evitati achizitia unui vehicol cu un KM modificat
 • evitati achizitia unui vehicol cu daune semnificative
 • evitati achizitia unui vehicol raportat ca furat
RPI Verificare AUto VIN - Nu stii cum, o facem noi pentru tine! Stai linistit! Acum poti apela la noi! Solicita acum un Raport Verificare Auto online pentru Verificare KM, Daune, Accidente, Furt, Dotari, etc.

Din pacate multe din verificari au scos la iveala kilometraj modificat si accidente semnificative care au implicat structura de rezistenta a masinii. Spre exemplu, masinile cu peste 500.000 km apar la vanzare in Romania cu un kilometraj sub 200.000!

Nu pierde banii, protejeaza-te si hai sa verificam inainte sa faci achizitia!


Nu stii cum, o facem noi pentru tine!Tarife tractari auto in Bucuresti

Va oferim cel mai competitiv pret pentru tractari auto atat in Bucuresti cat si in tara.

 • 125 lei - Tractari autoturisme fara programare cu masa pana la 1.499 kg
 • 149 lei - Tractari autoturisme fara programare cu masa peste 1.500 kg
 • 169 lei - Tractari Suv-uri, autoutilitare < 3.5t

Preturile sunt valabile pentru un traseu de maxim 10 km in interiorul orasului. Depasirea limitei se taxeaza in plus cu 2.2 Lei/km.

Tarife tractari auto in exteriorul localitatii

 • 1.25 lei/km - Tractari autovehicule cu masa pana la 1.499 kg
 • 1.49 lei/km - Tractari autoturisme cu masa peste 1.499 kg
 • 1.49 lei/km - Tractari Suv-uri, autoutilitare, utilaje

Preturile sunt foarte usor negociabile pentru transport auto pe distante mari. Transportul se poate face in Romania cat si in tarile din Uniunea Europeana.

Oferim preturi accesibile pentru servicii complete de tractare, depanare si remorcare auto.
Efectuam servicii de tractare si depanare in cazul unor defectiuni minore, ce pot fi remediate rapid (pana curent, anvelope, carburant, etc).
Remorcare, tractare, diverse remorci sau ruloate cu masa pana la 3.5 t.
Tractare autoturisme, autoutilitare, motociclete, atv-uri, motociclete, ambarcatiuni mici, etc.

 • Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactactati la numarul de telefon 0771.160.709.


Info Utile

10 Sfaturi pentru conducatorii auto Sector 1


1. Mentineti-va vehiculul în stare buna de functionare si verificati periodic nivelul de ulei. Masinile bine întretinute functioneaza mai eficient si ajuta la reducerea emisiilor de CO2.

2. Verificati lunar presiunea anvelopelor. Anvelopele insuficient umflate pot creste consumul cu pâna la 4%*.

3. Îndepartati greutatile inutile din portbagaj sau de pe locurile din spate. Cu cât masina este mai grea, cu atât mai mult trebuie sa tureze motorul, consumând mai mult carburant.

4. Închideti geamurile, în special la viteza mare si demontati portbagajele exterioare goale. Acest lucru reduce rezistenta la vânt si poate micsora consumul de carburant si emisiile de CO2 cu pâna la 10%**.

5. Folositi aerul conditionat numai daca este necesar. Utilizarea inutila sporeste consumul de carburant si emisiile de CO2 cu pâna la 5%**.

6. Începeti sa conduceti imediat dupa ce porniti motorul, si opriti-l când stationati mai mult de un minut. Motoarele moderne sunt concepute pentru a porni imediat, reducând astfel consumul de carburant.

7. Conduceti cu viteza rezonabila si mai presus de orice, conduceti usor. De fi ecare data când accelerati sau frânati brusc, motorul foloseste mai mult carburant si produce mai mult CO2.

8. Când accelerati, schimbati treptele de viteza cât de repede posibil. Treptele mai mari de viteza sunt mai economice în ceea ce priveste consumul de carburant**.

9. Încercati sa anticipati fluxul de trafic. Fiti atenti la circulatie de la o distanta cât mai mare, pentru a evita frânarea inutila si pentru a porni în functie de fl uxul trafi cului.

10. Luati în considerare împartirea masinii cu colegii în drum spre serviciu. Veti contribui la reducerea aglomeratiei traficului si a consumului de carburant.

Sursa: ames.roDispecerat Tactari Sector 1 Bucuresti

Compania de TRACTARI Sector 1 in Bucuresti, va sta la dispozitie cu transport Sector 1 pe autoplatforma specializata. Tractari auto si depanare in cazul unor defectiuni ce pot fi remediate rapid (pana de curent, anvelope, carburant, blocare, etc). Remorcari pentru diverse remorci sau rulote cu masa de pana la 3,5 tone. Tractari autoturisme, noi sau avariate cu platforma speciala de tractari auto , tractari motociclete , ATV-uri.
Nu uitati sa va notati numarul nostru de telefon: 0771.160.709


Personalizati designul